Idei inedite pentru cadouri originale

Stickerele decorative, cadouri potrivite pentru orice ocazie : Sf. Valentin, Zi de nastere, Casa Noua…

 

Iar zi de Sarbatoare, iar cadouri….bani cheltuiti si o gramada de energie ca sa cauti ideea salvatoare. Puteti sa iesiti din incurcatura cu stickerele decorative, garantat ! Numai daca va ganditi la costuri… si apoi, daca este aniversarea a 25 de ani de mariaj a parintilor, ideea de cadou trebuie sa fie speciala.

Stickerele de perte, cadou de Casa Noua

Cea mai buna prietena (sau de ce nu, cel mai bun prieten) tocmai s-a mutat intr-un apartament pe care l-a refacut ca sa se simta mai bine, ca acasa. E momentul sa sarbatoreasca realizarea si au invitat o multime de prieteni printre care si dumneavoastra. E evident ca nu se poate sa apareti cu mana goala.

Nu mizati pe pret, puteti sa impresionati prin inventivitate, prin estetica, ludicitate, gust…multe atribute care vor face ca prietena (sau prietenul) sa isi aminteasca foarte mult timp de aceasta seara, numai uitandu-se pe perete : un sticker decorativ de efect !

O idee originala pentru Sfantul Valentin !

Gata, s-au umplut magazinele de pernute si pernite in forma de inimioara, cu texte din cele mai lipsite de esenta. Ce vreti sa faceti anul acesta ? Ca anul trecut v-ati orientat repede catre un cadou ca toata lumea si a trecut . Anul acesta parca ar fi bine sa veniti cu alta idee…poate mai originala decat cea de anul trecut, nu ?

Cautati un autocolant de perete potrivit pentru ocazie (sunt o puzderie de modele) si poate va doriti sa il si personalizati, nu ? Asta chiar ar fi lovitura de gratie. Si pana la urma, nici nu o(il) obligati sa pastreze autocolantul pe perete pana la urmatoarea varuiala, il poate dezlipi cand vrea.
                                              

Cu ce alte ocazii mai puteti oferi stickere decorative ?

Waw, pai sunt o puzderie. Exista stickere decorative pentru camerele celor mici. Aici va puteti da frau liber. Daca e fetita, atunci gama de culori ale autocolantelor va da posibilitatea sa ii “imbracati” camera in roz si tonuri de roz sau, de ce nu, alte tonuri vesele de primavera : verde deschis, albastrul cerului, etc.  Stickerele decorative pentru copii merg de la cele mai simple, pana la cele mai complexe iar culorile, cum spuneam, sunt ultima dumneavaostra grija. Imaginatie sa fie !

Daca este baietel, atunci mizati pe tonuri de albastru, pe forme de masinute, animalute si eroi pe care cei mici le adora. Puteti chiar sa cereti un sticker personalizat cu numele celui mic, va face placere mai ales parintilor.
                            

 

sursa : www.deco-casa.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!