Feng Shui de zi cu zi

Hai cu florile pe perete!

 

Roșul este culoarea pe care o poți observa cel mai repede. Este culoarea elementului de foc, culoarea puterii și a energiei, poate să reprezinte pericolul dar și fericirea, pasiunea, atrage atenția și "emana o căldură". La decorarea locuinței totuși este bine să nu exagerăm cu culoarea roșie, în exces în interor aduce o stare de agitație, sfatul experților este să folopsim obiecte decorative, accesorii de culoarea roșie mai ales în spații luminoase cum ar fi livingul.

Iată un Tablou minunat cu un buchet de maci.

 

 

Galbenul, este cel mai des folosit în Feng Shui, cu aceasta culoare putem mări nivelul de energie, cu ajutorul galbenului putem să eliminăm mai ușor energiile negative. Putem folosi în orice încăpere a casei de la bucătărie la camera copilului, oriunde.

Floarea soarelui este ideal dacăalegi să folosești galben la decorarea pereților

 

 

Mov, este culoarea vindecării, dacă simți că trebuie să te reîncarci atunci aceasta este culoarea ta. Să folosești mov în încăperile casei tale unde îți petreci cel mai mult timp.

 

 

Verdele reprezintă echilibrul, este culoarea prosperității, locul ideal pentru o decorațiune verde este centrul camerei/pereți. Ajută la reducerea stresului tot ce este verde, așa că nu ezitați să folosiți cât mai multe decorațiuni de această culoare.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!