Design Personalizat - Magazin 11Sound

Designul personalizat este mai util decât credeți. Să luăm un studiu de caz concret. În urmă cu câteva săptămâni, am fost contactați de o companie ( 11Sound Romania ) care s-a muta în noul lor showroom și doreau ceva simplu, dar special, pentru a înveseli pereții.
Putem produce o serie de lucruri la cerere, fie că este vorba de autocolante, tablouri sau chiar fototapet. Ceea ce este grozav la un tablou personalizat, de exemplu, este că, dacă vă mutați din nou, puteți pur și simplu să o agățați de perete și să o luați în noul dvs. loc.
Iar autocolantele sau fototapetul sunt de obicei alese de persoanele care doresc să încorporeze logo-ul companiei lor în design și să acopere o suprafață mai mare.
Recent am fost abordați cu o astfel de cerere.
Primul lucru de care erau siguri era că vor fototapet, iar al doilea era că acesta poate fi produs în aproape orice dimensiune.
Nu spun că a fost ușor, dar nu a fost nici foarte dificil.

Deci, ceea ce știam era că voiau să pună tapet pe perete, în dimensiuni mari și că firma era un Dj Shop. Ce înseamnă asta? Înseamnă că, dacă ești DJ sau pur și simplu îți place muzica, poți obține totul de la ei. Puteți găsi de toate în magazinul lor online, platane DJ, mixere DJ și toate micile piese de care aveți nevoie pentru a le obține, fie că este vorba de un cablu sau de un flightcase pentru a vă păstra vinylurile în siguranță.
De asemenea, este foarte tare că poți închiria de la ei. Fie că este vorba de un mare festival, o petrecere în casă sau chiar o nuntă, îi puteți contacta pentru o închiriere.

Și apoi înapoi la design personalizat...Designul a ieșit foarte bine, clientul a fost foarte mulțumit. Am realizat mai multe modele pentru ei, pentru a vedea cum ar arăta pe perete, în diferite dimensiuni. Într-o dimensiune mai mică arată ca un poster cool. După cum puteți vedea, este foarte simplu, un fundal violet cu vinyl negru, care este foarte realistă și am pus logo-ul companiei pe ea.
Așadar, pentru a fi clar pentru toată lumea, ne dați ideea dumneavoastră, noi primim cu plăcere imagini, iar apoi vom face un plan vizual. Dacă nu vă place planul vizual, putem face modificări. Dacă totul este în regulă, vă vom trimite o ofertă de preț și, dacă este satisfăcătoare, putem începe producția.
Este important de știut că proiectăm produse personalizate pentru oricine, atât pentru persoane fizice, cât și pentru companii! Putem produce de la dimensiuni mici până la cele mari, care acoperă pereți întregi.


Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!