Cum se dezlipesc stickerele decorative?

Avantajul folosirii stickerelor decorative este că dacă v-ați plictisit de ele sau dacă s-a schimbat anotimpul și vreți să redecorați interiorul casei dumneavoastră, le puteți dezlipi fără să stricați peretele.

Cu stickerele decorative scutiți timp, bani și efort.

Gata, a venit momentul și vreți să inlocuiți stickerul cel vechi cu un autocolant de perete nou nouț si în ton cu anotimpul. Cum trebuie să faceți aceasta manevră? 

Mai întâi, pregătiți un feon, să îl aveți la indemană în caz că e nevoie. Apoi, încercați cu o miscare delicată, să dezlipiți un colț al stickerului cu unghia.

În cazul in care stickerul a fost lipit pe o perioadă mai lungă e posibil să "opună ceva rezisțentă" ți astfel intră în actiune feon-ul. După ce ați trecut jetul de aer cald de mai multe ori pe suprafață stickerului, incercați din nou să îl dezlipiți. De data aceasta ar trebui să meargă mult mai bine.

Trageți cu grijă și destul de incet pentru a nu lăsa urme de vinyl.

Și gata, peretele dumneavoastră este acum ca nou.

INSTRUCȚIUNI VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=k9uPJU6Y3Ho

Iată cateva metode simple pentru a dezlipi stickerul de pe perete :
 
* Nu trageți brusc de sticker
* Dacă stickerul a fost aplicat pe o suprafață fragilă, evițati să folosiți un instrument ascuțit
 
1. Îmbibați un tampon demachiant cu apă cu săpun și apoi tamponați stickerul, ar trebui să vă ajute să se dezlipească mai bine.
2. Acoperiți stickerul cu scotch apoi trageți ușor de banda adezivă și stickerul ar trebui să se dezlipească
3. Dacă stickerul a fost aplicat pe tapet, atunci folosiți o lamă fină, nu folosiți produse chimice pentru ca risca să strice tapetul
4. Cea mai recomandată metodă : incălziti stickerul cu un feon folosit la uscărea părului, pentru a înmuia adezivul. Această tehnică vă va răpi putin mai mult timp dar este cea mai sigură.
 
Pentru oricare dintre metodele de dezlipire menționate mai sus, începeți cu unul din colțuri pe care îl dezlipiți ușor apoi, începeți să dezlipiți trăgând ușor de sus in jos. Cuvântul magic este "răbdare"!

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!