Cum am etichetat peste 40000 de produse pentru AS-Autostarter

Cum am etichetat peste 40000 de produse pentru AS-Autostarter
Unul dintre motivele pentru care clienții noștri ne apreciază este faptul că deseori facem genul de muncă delicată, care necesită atenție meticuloasă și având 6 imprimante HP Latex de ultima generație, suntem pregătiți și pentru volumuri mari de comenzi.
 
Un exemplu a fost etichetarea completă a depozitului AS-Autostarter, care a implicat etichetarea a peste 40000 de produse individuale.
 
Câteva cuvinte despre ei, AS-Autostarter se ocupă cu alternatoare, electromotoare și motoare electrice pentru auto și mașini agroindustriale. Sunt importatori oficiali ai unor mărci de alternatoare precum Mahle/Iskra/Letrika, Bosch, Mistubishi, Valeo, etc.
 
Nu numai că vând diverse tipuri de alternatoare și motoare, dar și toate piesele acestora sunt disponibile separat, fie vorba de piese alternatoare sau piese pentru electromotoare.

Cu un stoc de 40000 de produse, este extrem de important ca totul să fie organizat în mod eficient, eticheta fiecărui produs trebuia să conțină cod EAN, cod intern și numele producătorului.

 


 
Pentru unele dintre piesele mai mici trebuia să imprimăm autocolante foarte mici, dar cu imprimantele noastre precise HP Latex acest lucru nu a fost o problemă, chiar și codul EAN a fost perfect lizibil de către cititorul de coduri de bare pe etichetele de 2x5 cm.

Am primit informațiile pentru produse într-un excel de peste 40000 de rânduri. Desigur, acest lucru ar fi însemnat că ar fi trebuit să proiectăm fiecare etichetă în parte, dar datorită sistemului nostru de proiectare, am reușit să centralizăm datele și să generăm automat toate etichetele pe categorii cu doar câteva apăsări de taste!

Am tipărit etichetele în loturi, așa că am împachetat etichetele separat pentru fiecare culoar al depozitului și pentru fiecare categorie din cadrul acestuia. Am avut plicuri separate cu etichete pentru capace de alternator, apoi pentru inele colectoare și așa mai departe pentru 30 de categorii de piese pentru alternatoare și electromotoare astfel etichetele s-au putut lipi în mod sistematic.
 
Pentru unele etichete ni s-au dat instrucțiuni diferite, de exemplu, să marcăm o anumită categorie de produse cu o anumită culoare pentru o vizibilitate mai ușoară.
 
Noi nu am fost prezenți la aplicarea autocolantelor, dar cum am trimis totul frumos împărțit pe categorii, exact așa cum am cerut, cei de la AS-Autostarter ne-au comunicat după 2 zile că totul a fost lipit cu succes!
 
Nu numai că am tipărit etichete pentru ei, dar am imprimat și panouri pentru o orientare mai ușoară în depozit.


  
Deși aceasta a fost una dintre cele mai ușoare sarcini în ceea ce privește munca grafică, încât am printat doar text, a fost cea mai mare provocare de până acum în ceea ce privește cantitatea și organizarea, dar am reușit. :)
 
Dacă aveți nevoie de autocolante personalizate, nu ezitați să contactați pe adresa de mail: contact@beestick.ro și o vom face pentru dumneavoastră!
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!