Cand si unde putem folosim stickerele de perete

Majoritatea dintre noi, cand cautam un model de decoratiune mai ales un sticker decorativ avem in minte o amplasare bine definita. Dar ce-ar fi sa vedem unde s-au mai gandit si altii sa lipeasca  stickerele decorative?

Sticker decorativ in baie
Cand ne gandim la decorare, multi dintre noi nu se gandeste la baie de loc, desi este foarte usor sa inveselim o baie cu niste stickere decorative, care nu reprezinta o investitie mare, dar face ca locul sa para nou.
Va putem recomanda stickerele de faianta, pentru capapc de toaleta, pentru cabina de dus si nu numai...Te-ai saturat de cadranul monoton al ceasurilor?
Este necesar sa puteti arunca o privire rapida catre ceasul din camera ca sa stiti cum sa va organizati ziua.  Un ceas in fiecare camera poate fi necesar dar de multe ori gasim ca este poate prea mult… Dar putem face ca ceasul sa fie diferit de la o camera la alta. Cum ? evident, folosind stickerele decorative. O idee simpla si originala si mai ales, inlocuibila. Poate ca stickerul decorativ nu va mai place. Mecanismul ramane acelasi, se inlocuieste numai « look-ul ». Iata cateva exemple 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!