Cand si cum sa alegeti stickerele decorative ?

Cateva cuvinte despre material

 

Stickerele decorative sunt realizate dintr-un material numit “folie adeziva” dar atentie! Nu orice folie adeziva poate fi folosita. Folia adeziva a stickerelor de perete este destinata exclusiv acestui tip de decoratiune interioara si asa cum spune denumirea de “Sticker de perete”, trebuie aplicata numai pe pereti. Mai exista si alte tipuri de stickere decorative care se pot aplica pe diverse suporturi precum geamuri.

 

Cu ce este diferita folia adeziva pentru decorarea peretilor de folia adeziva pentru aplicarea pe masini spre exemplu ? In primul rand, stickerele de perete, realizate din folie adeziva pentru decorarea peretilor sunt usor de dezlipit si are marea calitate de a nu strica vopseaua lavabila de pe perete. Astfel, puteti oricand sa repozitionati stickerul decorativ sau pur si simplu, sa il inlocuiti cu un altul, mai trendy fara sa va fie teama ca veti fi nevoiti sa formati numarul zugravului. 

 


Sfatul BeeStick !

Atunci cand va lansati in cautarea stickerului decorativ care se potriveste cel mai bine cu interiorul dumneavoastra, pierdeti un minut in plus si cautati informatii despre folia adeziva folosita.

 


In ce situatii puteti folosi stickerele de perete ?

 

Aici e partea cea mai frumoasa. Autocolantele de perete pot fi folosite in foarte multe situatii si in toate tipurile de interior. Chiar nu aveti de ce sa va puneti intrebarea « Oare incaperea mea va arata penibil ? » E de ajuns sa navigati printre modelele disponibile si veti intelege ca un autocolant de perete va poate ajuta sa dati interiorului dumneavoastra acel « final touch » de care are nevoie.

 

Sfatul BeeStick !

Autocolantele de perete nu trebuie sa inlocuiasca acel tapet groaznic cu imagini cu ape curgatoare pe care cu totii le-am vazut macar odata in viata ori la vecina, ori la bunica acasa. Aplicati-le cu gust si veti fi invidiati de toti musafirii.

 

Informatii despre dimensiunile si culorile stickerelor de perete

 

In functie de mobila pe care o aveti in incapere puteti sa va decideti asupra dimensiunilor stickerului dorit. Ah, dar avem o intrebare : ati ales modelul ? Mai intai plimbati-va putin prin categoriile de stickere decorative pe care vi le punem la dispozitie si daca este posibil, faceti asta chiar in incaparea unde vreti sa plasati autocolantul de perete, ajuta ! Dimensiunile pot merge de la cele mai mici (acestea sunt bune de lipit in bucatarii, bai, camerele celor mici sau de facut combinari de stickere) pana la cele mai mari de peste 1m si pe acestea va sfatuim sa le lipiti in spatii mai largi precum holuri, intrari, living-uri, etc.

 

Daca aveti indoieli asupra culorii, cel mai bine ar fi sa folositi configuratorul din pagina de produs. Astfel, puteti sa va imaginati cum va arata stickerul decorativ daca il lipiti langa canapea sau langa fereastra sau langa biblioteca.

 

Ne decoram casa in toate chipurile posibile, de la stilul minimalist la stilul incarcat. Stickerele decorative se potrivesc oricarui interior cu conditia ca modelul si culoarea sa fie alese cu gust. Spre exemplu, pe un perete lila merge foarte bine un sticker decorativ roz (oricat de ciudat ar putea sa para).

Surprinzator, nu ?

 

 

Ce trebuie sa stiti despre pereti

 

Inainte sa cumparati stickerul decorativ verificati bine cu ce au fost vopsiti peretii. Daca este bunul si cunoscutul var care se ia pe haine, nu e cazul sa va lansati in cheltuieli inutile. De asemenea, daca ati zugravit peretii de cateva zile, mai asteptati putin, in jur de doua saptamani, inainte de a lipi ceva pe ei.

 

Daca aveti tapet, iarasi, va sfatuim sa nu aplicati stickerele decorative … numai daca doriti sa le dezlipiti odata cu tapetul. Autocolantul de perete lipit pe tapet este de nedezlipit.

 

Suprafetele precum peretii zugraviti cu var lavabil, peretii cu textura unei coji de portocala, peretii cu aderenta (dar nu cu turturi sau zimti) sunt suprafetele ideale pentru lipit autocolantele de perete.  Cu cat suprafata pe care veti lipi stickerul este mai putin poroasa, cu atat aderenta va fi mai mare.

 

Evident, orice imprfectiune a peretelui va fi vizibila pe suprafata stickerului decorativ. Deci, trebuie lipit cu atentie.

 

Daca doriti sa va decorati baia, nimic mai simplu cu stickerele decorative dar cu o singura conditie : nu incercati sa aplicati stickerul decorativ imediat dupa ce un membru al familiei a facut dus, lasati sa se evapore aburii ceva timp si asigurati-va ca mediul este uscat si propice lipirii.

 

Si inca ceva, daca peretii sunt umezi, stickerul decorativ risca sa nu se lipeasca cum trebuie deci treceti inainte o carpa curata si uscata pe suprafata pe care doriti sa o acoperiti.

 

Sfatul BeeStick !

Daca doriti sa dezlipti un sticker de perete, tot ce trebuie sa faceti este sa ridicati delicat unul din colturile lui, de preferat cu unghia si sa trageti usor. Nu vor ramane urme.

Daca in schimb, trebuie sa dezlipiti un autocolant decorativ de pe un geam, aici puteti sa folositi un pheon cu care sa suflati aer cald peste sticker si apoi sa il dezlipiti.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!