Camera copilului, un proiect de suflet

Camera copilului, un proiect de suflet

Recent am avut parte de o nouă provocare și suntem foarte încântați de toată experiența avută. Solicitarea a venit de la un client cu care am mai avut onoarea de a lucra împreuna cu câțiva ani în urmă.

Clientul între timp a devenit tătic și și-a adus aminte de noi, când a început cu soția lui pregătirile pentru camera copilului.
Am proiectat împreună decorațiunile de perete: tablouri canvas și stickere de perete personalizate. Am ținut cont că au dorit un design și chiar o poveste complexă, care să stimuleze imaginația și bineînțeles creativitatea bebelușului. Știind că cele mai multe activități se vor desfășura în preajma acestor pereți, ne-am dat toată silința ca rezultatul să fie, atrăgător pentru ochi, vesel și bineînțeles să fie și constructiv pentru dezvoltarea bebelușului. Ideile clientului au fost completate de imaginația și sfaturile designerului nostru. Au ales tematica junglei, culori pastelate, animăluțe și plante tipice. 

Lăsând modestia la o parte, rezultatul final este un vis devenit realitate. Dar aici, trebuie să direcționăm lumina reflectoarelor pe jucăriile alese de clientul nostru, care sunt în perfectă armonie cu decorațiunile făcute de noi. Jucării alese cu atenție și foarte mult bun gust, care sunt fabricate preponderent din material lemnos, cauciuc natural, metal sau textil. Cum am menționat mai sus, cromatica a fost preponderent pastelat și am aflat pe parcurs că majoritatea jucăriilor de la magazinul online, Coșulețul Cu Jucării sunt vopsite cu vopsele non-toxice, ecologice pe baza de apă, sau unele sunt chiar nevopsite, arătând culoarea naturală a lemnului. Ne-a atras atenția în mod special o măsuță de activități pentru motricitate cu animale care pot fi regăsite și pe pereții camerei. 



Pe parcurs ce bebelușul va crește, vor putea alege din aceeași calitate doar ținând pasul cu dezvoltarea lui, pentru că acest magazin online este clasificat pe categorii pornind de la jucării de bebeluși, la jucării educative, creative, de construcție dar și de jocuri de rol.
Părinții cu care am avut acum ocazia să colaborăm, ne-au dovedit că sunt eco-conștienți și vor să aibă copilașul responsabil în viitor, de aceea doresc să-și educe copilul incă din primii ani. Din dorința asta a pornit atât tematica decorațiunilor de perete cât și alegerea jucăriilor, încurajând copilul să iubească natura și animalele.
Suntem convinsi, că nu ei sunt singura familie care vrea acest lucru, așa că dacă vă regăsiți în rândurile scrise aici, nu ezitați să ne contactați pentru a realiza un proiect îndrăgit și nu uitați nici de Coșulețul Cu Jucării, care a pornit ca o mică afecere de familie cu mulți ani în urmă, și de-a lungul anilor a contribuit la momente frumoase și prețioase.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!